Brackets

 

Mono Saphier brackets

2We zijn trots om onze patiënten Mono Saphier brackets te kunnen aanbieden, de meest kwalitatieve esthetische brackets op de markt.

Deze brackets (in de volksmond: blokjes of plaatjes) zijn de beste keuze …

… wat betreft esthetiek: deze brackets zijn doorschijnend en hierdoor de meest discrete brackets die beschikbaar zijn. Ze kunnen bovendien niet verkleuren, dus je zal er stralend uitzien gedurende de hele behandeling.

… wat betreft schitterende en onverzetbare resultaten: met Mono Saphier brackets geniet je van schitterende en onverzetbare resultaten die je enkel door echte brackets kan verkrijgen.

… wat betref comfort: Deze brackets zijn gemaakt met een gepatenteerd vlot proces voor een maximum aan comfort.

… voor zowel kinderen als volwassenen: het is nooit te laat om de glimlach te hebben die je altijd al wilde. Mono Saphier brackets zijn geschikt voor de behandeling van tanden van elke leeftijd. Bovendien zijn het de enige kristalheldere brackets op de markt, waardoor ze je drukke en actieve levensstijl niet zullen verstoren.

Damon Brackets

Sneller een mooie glimlach met uitzonderlijk comfort.1

Met deze brackets …

… is de behandelperiode korter dan met de conventionele brackets.  Hierdoor zijn er ook minder afspraken bij de orthodontist nodig en heb je sneller een mooie glimlach.  Je gaat verrast zijn hoe snel.

… kunnen we in de meeste gevallen een behandeling starten zonder extracties.  Niemand wil graag tanden laten trekken.  Door te werken met Damon brackets krijg je een mooie, brede glimlach en een mooier profiel.

… ervaar je meer comfort tijdens je behandeling.  Dit systeem heeft een uniek schuifmechanisme dat de druk op je tanden verminderd en het staat toe dat je tanden op een comfortabelere manier in de juiste positie gaan staan.

… kan gewerkt worden bij zowel kinderen als volwassenen.  Het is nooit te laat om je goed te voelen en er goed uit te zien.