Filosofie

Over ons

Bieke Desmedt is de drijvende kracht van de orthodontiepraktijk. Ze is tandarts – specialist, in de orthodontie.

Haar stokpaardje? Levenslang leren. Bieke neemt vaak deel aan seminaries en congressen samen met haar assistenten. Ze is Invisalign gecertificeerd en behaalde eveneens een certificaat voor de behandeling van slaapapneu. Daarnaast heeft ze ook expertise in linguale orthodontie.

Een gedreven innovatief, bekwaam en optimistisch team staat in voor het leveren van hoogstaande orthodontische kwaliteit en vriendelijke service aan onze patiënten. Met geduld luisteren wij naar uw noden en wensen en bieden wij u de gepaste behandelingsmogelijkheden aan. Hiervoor garanderen wij een duurzaam, mooi en gezond gebit! Dit draagt bij tot uw stralende glimlach, zelfvertrouwen en geluk. Wij zijn dan ook zeer dankbaar voor uw vertrouwen en uw loyaliteit.

Het hele team van de orthodontiepraktijk Loyen Desmedt blijft steeds ontwikkelen en groeien. Tot het realiseren van een excellente, innovatieve orthodontiepraktijk waarbij een persoonlijke patiënt tevreden benadering steeds voorop staat. De orthodontiepraktijk Loyen Desmedt draagt bij tot het geluk en de tevredenheid van de medewerkers, de patiënten en hun gezinnen.

We volgen regelmatig internationale congressen en workshops. We gebruiken technieken waarvan we weten dat ze al regelmatig met goed gevolg hebben gewerkt. Hebt u nog vragen of wenst u verdere informatie? Aarzel niet en neem contact op met ons team, wij staan steeds tot uw dienst!

Bij orthodontiepraktijk Loyen - Desmedt is het onze missie om een verschil te maken in het leven van volwassenen, tieners en kinderen door ze met vertrouwen te laten glimlachen!

Onze kliniek is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige orthodontische zorg in onze praktijk door gebruik te maken van de meest geavanceerde materialen en technieken op orthodontisch gebied.

We zijn een team van hoogopgeleide, eerlijke, meelevende en toegewijde professionals, die trots zijn op onze patiëntgerichte praktijk.

Altijd kijken naar wat het beste is voor de patiënt, zodat we een behandeling van hoge kwaliteit kunnen bieden. Hierdoor garanderen wij een duurzaam, mooi en gezond gebit! Dit draagt bij aan uw stralende lach, zelfvertrouwen en geluk.

Loyen Desmedt

Orthodontist
Scroll naar boven