Ons team

Over ons

Bieke Desmedt is de drijvende kracht van de orthodontiepraktijk. Ze is tandarts – specialist, in de orthodontie.

Haar stokpaardje? Levenslang leren. Bieke neemt vaak deel aan seminaries en congressen samen met haar assistenten. Ze is Invisalign gecertificeerd en behaalde eveneens een certificaat voor de behandeling van slaapapneu. Daarnaast heeft ze ook expertise in linguale orthodontie.

Een gedreven innovatief, bekwaam en optimistisch team staat in voor het leveren van hoogstaande orthodontische kwaliteit en vriendelijke service aan onze patiënten. Met geduld luisteren wij naar uw noden en wensen en bieden wij u de gepaste behandelingsmogelijkheden aan. Hiervoor garanderen wij een duurzaam, mooi en gezond gebit! Dit draagt bij tot uw stralende glimlach, zelfvertrouwen en geluk. Wij zijn dan ook zeer dankbaar voor uw vertrouwen en uw loyaliteit.

Het hele team van de orthodontiepraktijk Loyen Desmedt blijft steeds ontwikkelen en groeien. Tot het realiseren van een excellente, innovatieve orthodontiepraktijk waarbij een persoonlijke patiënt tevreden benadering steeds voorop staat. De orthodontiepraktijk Loyen Desmedt draagt bij tot het geluk en de tevredenheid van de medewerkers, de patiënten en hun gezinnen.

We volgen regelmatig internationale congressen en workshops. We gebruiken technieken waarvan we weten dat ze al regelmatig met goed gevolg hebben gewerkt. Hebt u nog vragen of wenst u verdere informatie? Aarzel niet en neem contact op met ons team, wij staan steeds tot uw dienst!

Ons team

De medewerkers van Orthodontie Loyen-Desmedt zijn enthousiaste professionals die alles in het werk stellen om uw bezoek aan de praktijk vlot en prettig te laten verlopen. Hebt u een vraag of een verzoek? Spreek hen dan zeker aan. Ze helpen u met veel plezier!

Bieke Desmedt

Orthodontist – Zaakvoerster
Het hele team van de orthodontiepraktijk Loyen – Desmedt blijft steeds ontwikkelen en groeien. Samen met de assistenten neemt Bieke vaak deel aan seminaries en congressen.

Orthodontie Assistentes

Rani

Orthodontie-assistente

Yvonne

Orthodontie-assistente

Deborah

Orthodontie-assistente

Cindy

Orthodontie-assistente

Onthaal assistentes

Mieke

Onthaal assistente

Katrien

Onthaal assistente
Scroll naar boven