Onzichtbare orthodontie dankzij Invisalign

Veel meer dan een bitje

U twijfelt al jaren om een beugel te laten plaatsen, maar durft niet omwille van eventuele pijn en de esthetiek van een vaste beugel? De tijd van aarzelen is voorbij, want met behulp van een quasi onzichtbare Invisalign beugel behoudt u de controle! Vaak wordt een uitneembare beugel in de volksmond een bitje genoemd. Deze naam doet de Invisalign beugel echter geen eer aan!

Met behulp van deze Rolls Royce onder de beugels biedt orthodontist Loyen & Desmedt alles waar u al jaren naar op zoek bent:

  • praktisch onzichtbaar
  • uitneembaar
  • minder pijnlijk dan klassieke beugel
  • goede tandhygiëne blijft mogelijk
  • geen invloed op spraakvermogen (bijvoorbeeld lispelen)

Hoe werkt een Invisalign beugel?

In eerste instantie wordt met behulp van digitale scans, radiografie en foto’s een 3D-beeld gemaakt van uw gebit. Is er sprake van een probleem met de beet (onderbeet, overbeet, et cetera), dan wordt dit ook meteen gedetecteerd. Aan de hand van dit 3D-overzicht kan via moderne technologie worden ingeschat welke beweging de tanden moeten maken om mooi recht te worden gezet. Deze kennis wordt omgezet in een reeks van onzichtbare beugels die stelselmatig moeten worden vervangen. Zo gaat u stap voor stap naar een rechter gebit.

Rechtere tanden, week na week

U hebt controle op het volledige proces en dat maakt de techniek van Invisalign ook zo mooi en praktisch voor volwassenen. U draagt de quasi onzichtbare Invisalign beugel wanneer dat u het beste uitkomt. Sowieso wordt aangeraden de bitjes te dragen tijdens het slapen en zoveel mogelijk overdag. U ondervindt geen oncomfortabel gevoel tijdens het dragen van dit systeem.

Zo is het makkelijk uit te nemen om te eten of om uw tanden te poetsen en te flossen. Hebt u een presentatie en u wilt even af van de beugel? Prima! Dankzij het meegeleverde opbergdoosje bergt u de Invisalign op, niemand hoeft ooit te weten dat u een beugel draagt.

De Invisalign luidt een verandering voor uw gebit in. Neem dus snel contact op met Loyen & Desmedt voor een kennismakend gesprek.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven