Over ons

Bieke Desmedt is de drijvende kracht van de orthodontiepraktijk. Ze is tandarts – specialist, in de orthodontie.

Haar stokpaardje? Levenslang leren. Bieke neemt vaak deel aan seminaries en congressen samen met haar assistenten. Ze is Invisalign gecertificeerd en behaalde eveneens een certificaat voor de behandeling van slaapapneu. Daarnaast heeft ze ook expertise in linguale orthodontie.

Met een gedreven, innovatief, bekwaam en optimistisch team leveren wij een hoogstaande, orthodontische kwaliteit en vriendelijke service aan onze patiënten. Met geduld luisteren wij naar uw noden en wensen en bieden wij u de gepaste behandelingsmogelijkheden aan. Hiervoor garanderen wij een duurzaam, mooi en gezond gebit! Dit draagt bij tot uw stralende glimlach, zelfvertrouwen en geluk. Wij zijn dan ook zeer dankbaar voor uw vertrouwen en uw loyaliteit.

Levenslang leren

Het hele team van de orthodontiepraktijk Loyen Desmedt blijft steeds ontwikkelen en groeien. Tot het realiseren van een excellente, innovatieve orthodontiepraktijk waarbij een persoonlijke patiënt tevreden benadering steeds voorop staat. De orthodontiepraktijk Loyen Desmedt draagt bij tot het geluk en de tevredenheid van de medewerkers, de patiënten en hun gezinnen.

We volgen voor u jaarlijks regelmatig internationale congressen en workshops. We gebruiken technieken waarvan we weten dat ze al regelmatig met goed gevolg hebben gewerkt. Hebt u nog vragen of wenst u verdere informatie? Aarzel niet en neem contact op met ons team, wij staan steeds tot uw dienst!

Scroll naar boven