U hebt gewerkt voor een mooie lach. Behoud die met een Vivera® beugel.

Wat is een Vivera beugel?

Een Vivera beugel is een retentiebeugel. Deze doorzichtige, op maat gemaakte beugel wordt na een actieve orthodontische behandeling geplaatst en wordt ’s nachts gedragen.

 

Waarom een retentiebeugel?

Het doel is de resultaten van uw orthodontische behandeling te behouden. Tanden en kiezen staan immers na een behandeling nog wat los in het kaakbot en moeten weer vastgroeien. Zonder retentie kunnen uw tanden terug verschuiven, waardoor opnieuw orthodontische zorg nodig is om dit te corrigeren. Een Vivera beugel heeft dus een belangrijke functie na de behandeling.

 

Tijdens en na het dragen van de Vivera beugel

Hoelang u een Vivera beugel dient te dragen, hangt af van uw persoonlijke situatie en behandelplan. 3 maanden, 6 maanden en een jaar na het verwijderen van de beugel komt u langs voor een retentiecontrole. Daarna raden we een jaarlijkse controle aan.

 

Troeven van een Vivera beugel

  • Toonaangevende technologie

In tegenstelling tot andere traditionele doorzichtige beugels, worden Vivera beugels gemaakt met dezelfde ultramoderne technologie als Invisalign beugels, die gebruik maken van 3D digitale beeldvorming, gepatenteerd helder thermoplastisch materiaal en een geavanceerde fabricagetechnologie om een ​​sterke beugel te creëren met een precieze, comfortabele pasvorm.

 

  • Op maat gemaakt

Vivera beugels zijn gemaakt om te voldoen aan de behoeften van de drukke levensstijl van patiënten. Elke beugel is uniek, vrijwel onzichtbaar en wordt op maat gemaakt voor uw glimlach, met uw comfort in het achterhoofd… wat belangrijk is, omdat u de beugel zult dragen terwijl u slaapt.

 

  • Sluit exact aan

Vivera beugels zijn glad en comfortabel wat irritatie aan de lippen en mond voorkomt. Dit komt voornamelijk door de 3D-beeldvormingstechnologie die zorgt voor een perfecte pasvorm.

 

  • Maximaal comfort

De gladde afwerking en pasvorm op maat zorgen voor een maximum aan comfort. De beugel is uitneembaar en kan tijdens het slapen gedragen worden. Omdat er geen sprake is van metalen of keramische beugels en draden, verminderen esthetische en andere beperkingen aanzienlijk. Een goede mondhygiëne in combinatie met de Vivera beugel is ook perfect mogelijk.

 

  • 30% sterker dan de traditionele nachtbeugel

Vivera beugels zijn 30% sterker en 2 keer zo duurzaam dan andere nachtbeugels. Ze zijn vervaardigd uit een dikker materiaal, met een langere levensduur zonder breken, barsten of vormverlies. Dit materiaal is minder gevoelig voor beschadigingen en verkleuringen. Bovendien houden sterkere beugels de tanden beter op hun plaats. Bij een goed onderhoud en een correcte manier van opbergen, kan een Vivera beugel jaren meegaan.

 

Behoud uw glimlach met een Vivera beugel. Neem contact op met praktijk Loyen-Desmedt voor meer informatie.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven